Google+

City Records - izdavačka kuća

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

JELENA TOMAŠEVIĆ OBJAVILA NOVI SINGL!

Pop pevačiva Jelena Tomašević upravo je objavila singl za pesmu "Ime moje" koji prati i veoma zanimljiv video spot.

Pesmu potpisuju autori Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić i Nihad Petonjić a za razliku od prethodnog singla," Ime moje" će sada smiriti ritam, ali pojačati emociju kroz već karakterističnu interpretaciju i specifične vokalne deonice Jelene Tomašević.

U video spotu igraju poznata glumica Nina Janković, Ana Marija Danijel i Dejan Jelić. Ali i sama pevačica pojaviće se u nekoliko zanimljivih kadrova.

- Prezadovoljna sam prvim reakcijama publike, kolega i novinara koji su me zvali da čestitaju. Ova pesma i spot su najava mog novog albuma na koji sam posebno ponosna i radujem se što ću uskoro moći da ga predstavim svojoj publici - rekla je Jelena.

Pogledajte spot: https://youtu.be/4PmFQD4VWPM

El. pošta Štampa PDF

PINKOVE ZVEZDE: KANDIDATI KOJI SU PROŠLI U ČETVRTFINALE

Peti krug najomiljenijeg talent šou programa u Srbiji “Pinkove zvezde” i i ove nedelje je predstavio najbolje i najtalentovanije takmičare. Novi krug doneo je nova pravila pa su se smenjivala po dva kandidata u 10 grupa koji pevaju jednu pesmu po pola, a oni koji nastave takmičenje idu u četvrt finale dok ostali odu u baraž da se bore u grupama.

Članovi žirija više ne podižu stolice već izvođenje numera ocenjuju elektronski. Nova pravila učinila su takmičenje još zanimljivijim, a Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević su na još većem iskušenju i pod neugodnom atmosferom po njih.

Veoma napeta nokaut faza ‘Pinkovih zvezda’. U sledeći krug direktno prošli su: Bojana Golubović, Zanaida Đukić, Nikola Nikolić, Ivan Kurtić, Gabrijela Pejčev, Maja Milošević, Kristinja Matanović, Milan Petković, Bogdan Martinović, Nemanja Semlekan, Teodora Toković, Pavle Dejanić, Slobodan Radanović, Gojko Vujić, Lejla Zahirović, Aleksa Savić, Miloš Radovanović, Danilo Živković, Aleksandra Aleksić i Enis Todić.
U baražnom takmičenju, lutrijom, izabrane su grupe. Od pet izabranih grupa prošle su dve, odnosno tim Mlađen Tošović, Semir Džanković, Denis Dimoski i Aleksandar Živanović koji su pevali pesmu“Lubenica” Džeja Ramadanovskog. Tim u kom su nastupili Dragana Rakčević, Jelena Ćirković, Tijana Cogoljević i Renata Lovasova pesmom Tanje Savić “Suknjica”. I fenomenalni muški tim u kom su bili Vladimir Cvetković, Dejvid Stojkov, Marko Stolić i Aldin Avdijaj sa pesmom “Laže mjesec” Harisa Džinovića.
Takmičari koji su napustili takmičenje su: Dajana Milosavljević, Brankica Svirkov, Jelena Grbović, Rada Janevska, Dušan Štaka, Vladan Nešić, Branislav Lazić i Nikola Nikolić.
Unuk Vere Ivković oduševio žiri!

Danilo Živković je sa Mlađenom Tošovićem nastupio u novoj NOKAUT fazi pesmom “Ko ukrade noći boje” Marinka Rokvića.

– Usudiću se da kažem da je ovo, do sada, najbolji par koji je nastupio večeras – rekao je Bora.
– Boro, greška, ovo je jedan od najlošijih parova koji je nastupio – smatra Miroslav.
– Ni Haris se nije složio. Kako god hoćete, i Mlađen je i svoj i nežan i tačan.
– Danilo, kao i uvek, peva lagano, bez napora, on je sjajan pevač i zadivljuje njegova lakoća pevanja – smatra Bora.
– Danilo podseća na Marinka – smatra Ceca.
– Meni uopšte ovo nije bilo loše, čak naprotiv, mislim da ste obojica bili sjajni večeras – dodala je ona u večerašnjoj emisiji Pinkovih zvezda.

El. pošta Štampa PDF

ADILOV NOVI SINGL!

Jedan od najpopularnijih beogradskih pevača, posle kraće muzičke pauze i duetske numere sa Marijom Šerifović, objavio je novu pesmu i spot. Adil Maksutović svoju mnogobrojnu publiku je obradovao je novim singlom naziva “Ista ja”. Tekst pesme su napisali Bane Opačić i Jelena Trifunović, muziku je uradio Bojan Vasić. Aranžman je po turskom originalu uradio Mehmethan Disbudak, dok je za obradu zadužen Bojan Vasić.

 

El. pošta Štampa PDF

Relja predstavio prvu samostalnu pesmu!

Relja Popović snimio je visokobudžetni spot za pesmu "Beograd još živi".

Naime, bivši član grupe "Elitni odredi" snimio je spot za svoju prvu samostalnu pesmu i kako kaže jako je zadovoljan.
"To što je visokobudžetni nije bitno, bitno je da je dobar. Prvimo mini film od pet minuta sa nekom ljubavnom pričom. To je jedna od četiri pesme koje spremem", rekao je Relja.

 

Music: Damir Handanović
Text: Relja Popović i Djordje Djordjević
Arr and Produced: Damir Handanović
Keyboards: Damir Handanović
Mix and Mastering: Sasa Dinić and DHMusic d.o.o.
Back Vocal: Lejla Hot

 

POGLEDAJTE SPOT: https://www.youtube.com/watch?v=sRPQrL17nCo&sns=fb

Strana 4 od 10