Google+

City Records - izdavačka kuća

Baner

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

Drugi album Marine Visković je u prodaji!

Marina Visković ekranizovala je novi singl “Kavez”. Pevačica je snimila zavodljive scene na Kipru i u Beogradu, čime je najavila izlazak novog albuma “Klub utehe” koji je od danas u prodaji. Spot  u kome Marina igra u kavezu režirao je Vedad Jašarević.

– Presrećna sam što konačno mogu da počnem sa predstavljanjem projekta koji sam već dugo pripremala. Sledeće nedelje publika će videti još jedan spot. Jedva čekam da čujem reakcije fanova– rekla je zanosna pevačica.

Pogledajte spot:

https://www.youtube.com/watch?v=2IoiDfVF1g4

El. pošta Štampa PDF

Seka Aleksić - Novi član City Records-a!

Folk zvezda Seka Aleksić potpisala je ekskluzivni ugovor sa City Records-om, muzičkom izdavačkom kućom televizije Pink. Seka će tako nakon višegodišnje saradnje sa produkcijom Grand i nekoliko albuma koje je ova produkcijska kuća objavlila, novi CD izdati za „ružičastu imperiju“.

–Seka je ostala u sjajnim odnosima sa čelnim ljudima produkcije Grand, a priča da se sa Popovićem ili Brenom svađala, najobičnija je izmišljotina, kaže za PressSerbiaizvor blizak popularnoj pevačici i dodaje:

–Želela je sa novim albumom da napravi i određene promene u karijeri, pa je novi izdavač logičan sled događaja.CD pod  nazivom „Lek za spavanje“ će se u prodaji  naći već sredinom aprila,a ono što zatim sledi jeste velika promotivna turneja.

Inače,pesma za koju se veruje da će napraviti pometnju na muzičkoj sceni i osvojiti simpatije publike nosi naziv „Crveni Ruž“

El. pošta Štampa PDF

Ceca predstavila novi spot!

Ceca je na konferenciji za medije istakla da su spot na Tajlandu snimili neplanirano i da su u toj zemlji dobro proveli.

Na pitanje da li se osetila zavodljivo pored dva muškarca u ovom video-ostvarenju, Ceca je odgovorila sledeće:
– To je u biti svake žene, i ona treba da bude zavodljiva. Nebitno da li je u pitanju snimanje spota ili nešto drugo. Ovo je bila jedna vrsta glume, za potrebe spota. Dobro smo se provodili i zabavljali.Tu nikakvih problema nije bilo. Hteli smo da dočaramo spot u granici pristojnog i da ima umetničku crtu – navela je folk zvezda.

POGLEDAJTE SPOT:

El. pošta Štampa PDF

Dženan najavljuje novi spot i pesmu!

Pesma "Laufer" najavljuje novi album i obećava bolju prođu od "Kazina" koji već beleži milionske preglede na Jutjubu.

Dženan je tako otputovao u Crnu Goru kako bi ekranizovao novu numeru. Inače, pesma “Laufer” najavljuje novi album i obećava bolju prođu od “Kazina” koji već beleži milionske preglede na Jutjubu.

Spot za priču o lovcu i crnoj dami sniman je u Kotoru, Adi Bojani a deo u luksuznom hotelu “Splendid”. Kao i prethodni hit, i ovaj je radio kompozitor Saša Milošević Mare. Za snimanje spota, za Dženana su specijalno pravljene šahovske figure i tabla po kojoj hoda.

Strana 5 od 9