Google+

City Records - izdavačka kuća

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

Dženan najavljuje novi spot i pesmu!

Pesma "Laufer" najavljuje novi album i obećava bolju prođu od "Kazina" koji već beleži milionske preglede na Jutjubu.

Dženan je tako otputovao u Crnu Goru kako bi ekranizovao novu numeru. Inače, pesma “Laufer” najavljuje novi album i obećava bolju prođu od “Kazina” koji već beleži milionske preglede na Jutjubu.

Spot za priču o lovcu i crnoj dami sniman je u Kotoru, Adi Bojani a deo u luksuznom hotelu “Splendid”. Kao i prethodni hit, i ovaj je radio kompozitor Saša Milošević Mare. Za snimanje spota, za Dženana su specijalno pravljene šahovske figure i tabla po kojoj hoda.

El. pošta Štampa PDF

Dženan Lončarević je najbolji pevač u regionu!

Popularni pop pevač Dženan Lončarević bogatiji je za još jedno priznanje. Njemu je u Baljaluci uručen Oskar popularnosti za najboljeg interpretatora u regionu.
On je svojim nastupom zapalio banjalučku publiku čim je zapevao pesmu "Kazino" i "Putnička" a na kraju se zahvalio na vernosti i ljubavi koju mu pružaju svih ovih godina. Brojni obožavaoci su pevača opkolili u nameri da se s njim fotografišu i dobiju autogram.

"Kada sam se popeo na binu osetio sam neku posebnu pozitivnu energiju, a ova nagrada je samo potvrda za moj trud, rad, volju i želju koju ulažem u moju muziku. To je dobar motiv i obaveza da budem još bolji a uskoro ću moju publiku obradovati novom pesmom",  rekao je Dženan.

El. pošta Štampa PDF

SJAJNE REAKCIJE NA NOVI SINGL TROPICO BAND-A!

Pesma "Za dlaku" ima duhovitu i pre svega maštovitu ekranizaciju koja će vas četiri minuta dobro zabaviti, a obzirom da je novi singl momaka iz Tropico Benda pravi "veseljak", verujemo da će vam preneti dozu pozitivne energije. Nešto drugačije, mada opet ne iznenađujuće od popularnog benda.

Muziku za pesmu potpisuje Bojan Vasić, a autorka šaljivog teksta je Divna Milovanović. I dok Sale Tropico beži od besnih svatova zbog ženidbe koju je "za dlaku" izbegao, uživajte u premijeri spota koji ujedno najavljuje i sledeći singl!

https://www.youtube.com/watch?v=Gqnv9Po2oJo

El. pošta Štampa PDF

NOVI MILAN STANKOVIĆ!

 

Futuristički visokobudžetni spot, inovativan stajling, brzi ritam i zavodljivi stihovi odlikuju novi projekat popularnog izvođača koji su njegovi fanovi dugo očekivali.
Član žirija najgledanijeg šou programa "Pinkove zvezdice" pesmom "Mašina" vraća se na scenu nakon diskografske pauze, a ceo album izlazi u izdanju "Siti rekordsa" krajem meseca.
Autori "Mašine" su Damir Handanović i Marina Tucaković, dok spot potpisuje Toxic entertainment, Ljuba, a u režiji je učestvovao i sam Milan.
TV premijera spota emitovana je u emisiji "Ami G show", a Milan je kod Ognjena Amidžića predstavio još jednu pesmu koja nosi naziv "Nisi mu
ti žena".
Svi koji su čuli nove pesme mlade pop zvezde slažu se da će ovo proleće definitivno biti u znaku Milana Stankovića.

 

 

Strana 6 od 10