Google+

City Records - izdavačka kuća

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

KRAJ ELITNIH ODREDA! RELJA OD SADA NASTUPA SOLO!

Kao što je Svet pisao, grupa Elitni odredi definitivno više ne postoji! Kako saznajemo, Relja Popović ovih dana intenzivno radi na svojoj prvoj solo kompoziciji.

On je angažovao Damira Handanovića, hitmejkera koji piše za Cecu, Natašu Bekvalac, Gogu Sekulić i druge estradne zvezde, i pesma bi trebalo da se pojavi već sledećeg meseca. Relja, koji uživa u vezi sa Nikolijom Jovanović, pored muzičke karijere, bavi se i glumom...

El. pošta Štampa PDF

DUO IN VIVO PREDSTAVIO NOVI SINGL!

Krajem 2014. godine, Music Star Production i City Records su objavili jednu od najlepših ljubavnih pesama. “Sad kad nema nas” grupe In Vivo.
Pesma ima jedan od najlepših ljubavnih tekstova o osećanjima osobe kojoj u svom životu nedostaje neko koga voli vise od svega.

“Sad kad nema nas, taj dečak u meni još uvek te želi i plače na sav glas,
Sad kad nema nas, dišem zbog drugih u rukama tuđim ja tražim sebi spas,
Sad kad nema nas, ne sanjam snove ni pobede nove, sve to nije to,
Sad kad nema nas, baš sve je nebitno.”

Igor Maljukanović iz grupe In Vivo je uhvaćen sa drugom devojkom dok je snimao intimnu scenu za novi spot “Sad kad nema nas”.
Spot možete pogledati u nastavku, a reč je o jednoj od najlepših balada i ljubavnih tekstova ove godine.

https://www.youtube.com/watch?v=fGy69T4HVHA

El. pošta Štampa PDF

Pink music festival - FESTIVAL HITOVA 2!

RTV Pink je juče i zvanično objavila konkurs za drugi po redu Pink music festival - FESTIVAL HITOVA.

Ovogodišnji festival održava se 27. aprila u jednom od filmskih studija u Šimanovcima. Priliku da učestvuju imaće najmanje 20 pevača i grupa čije kompozicije budu izabrane od strane selekcione komisije koju čine Milica i Željko Mitrović, direktor City recordsa Bane Stojanović, direktor promo sektora Pinka Darko Popović i Nina Kovačević, producent festivala.

I ove godine pesme će se promovisati 15 dana pre samog festivala putem svih nacionalnih programa (Pink, Pink BH, Pink M), satelitskog programa Pink plus i specijalizovanih muzičkih kanala (Pink music i Pink Folk 2).

Svi navedeni kanali vršiće i direktan prenos festivala.
El. pošta Štampa PDF

DRUGI PINKOV MUZIČKI FESTIVAL!

Televizija PINK organizovaće još jedan festival krajem aprila.

Uskoro će biti zvanično otvoren konkurs za predaju kompozicija za sve takmičare, a Televizija Pink objaviće sve detalje za nekoliko dana.

Strana 7 od 10