Google+

City Records - izdavačka kuća

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

ŽELJKO VASIĆ I NINA BADRIĆ U DUETU!

- Ko bi odolio tom simpatičnom stvorenju. Željko je sjajan muzičar, a pesma me je kupila na prvo slušanje. Uživala sam radeći s njim u studiju jer je sjajna osoba sa kojom je suradnja bila prava radost - rekla je Nina

Nina Badrić i Željko Vasić na samom su početku 2015. godine obradovali svoje obožavatelje zajedničkom pesmom “Lozinka za raj”.

Numeru je napisao sam Željko Vasić, a tekst potpisuje Saša Milošević Mare.
Pesma i video spot su snimljeni krajem godine u Beogradu. Inače, Željko je Nini uputio mnoštvo komplimenata nazvavši je najljepšim ženskim glasom ovih prostora i pravom damom na muzičkoj sceni.

https://www.youtube.com/watch?v=n1jc1vAbcbo&feature=youtube_gdata_player

El. pošta Štampa PDF

TROPICO BAND SA NOVIM SINGLOM I SPOTOM!

 

Pesma "Za dlaku" ima duhovitu i pre svega maštovitu ekranizaciju koja će vas četiri minuta dobro zabaviti, a obzirom da je novi singl momaka iz Tropico Benda pravi "veseljak", verujemo da će vam preneti dozu pozitivne energije. Nešto drugačije, mada opet ne iznenađujuće od popularnog benda, uoči samog dočeka pravoslavne Nove godine.
Muziku za pesmu potpisuje Bojan Vasić, a autorka šaljivog teksta je Divna Milovanović. I dok Sale Tropico beži od besnih svatova zbog ženidbe koju je "za dlaku" izbegao, uživajte u premijeri spota koji ujedno najavljuje i sledeći singl!

 

 

El. pošta Štampa PDF

OK BEND SINGLOM NAJAVLJUJE NOVI ALBUM!

Muziku za pesmu uradio je Saša Matić, aranžman Dejan Abadić, dok se za tekst pesme ovaj put pobrinuo Milan Smiljanić.
Pesma najavljuje novi album, koji izlazi posle 6 godina pauze. “Mislim da će biti sjajan album, čak ću ga i ja slušati” – rekao je Goran.

Pogledajte spot za pesmu: https://www.youtube.com/watch?v=kQcO2XJBIeI

El. pošta Štampa PDF

LEXINGTON POKLANJA "Cveće" SVOJIM FANOVIMA!

Leksington bend snimio je novu pesmu Cveće, koja ritmom podseća na hitove iz zlatnog doba popa u bivšoj Jugoslaviji. Članovi grupe obradovaće publiku tako što će numeru premijerno predstaviti na Božić na svom YouTube kanalu.

- Svi koji su čuli pesmu rekli su nam da im budi nostalgiju za zlatnim dobom. To nam je dalo inspiraciju, pa smo kadrove za spot snimili u Ljubljani i Beogradu - rekao je pevač Bojan Vasković.

Strana 8 od 10