Google+

City Records - izdavačka kuća

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

SEVERINA LIVE!

 

Ovo zajedničko izdanje Music Star Productiona i City Recordsa donosi i dve bonus pesme „More tuge“ duet sa Sašom Matićem i „Uno momento“ koju izvodi sa Ministarkama.
Nakon što je singlovima sa svog posljednjeg studijskog albuma “Dobrodošao u klub” Severina postavljala nove lične, ali i regionalne rekorde u broju YouTube pregleda te nizala hit za hitom, kao što su Brad Pitt, Grad bez ljudi i Italiana, krenula je i regionalna live turneja „Dobrodošao u klub 2013”. Spomenuta turneja bila je kruna čitavog albuma, a Tomaž Pandur, umetnički režiser turneje, zajedno sa Severinom i čitavim timom, uspeo je na ovim prostorima oživeti neviđenu domaću produkciju.
Koncert u Areni Zagreb snimljen je za potrebe izlaska live albuma. Tako je priča oko izuzetno uspešnog Severininog albuma “Dobrodošao u klub” dobila i svoj epilog, izlazak live DVD/CD izdanja albuma .
Posle spektakularnog koncerta u Kombank Areni u sklopu turneje „Dobrodošao u klub“, beogradsku publiku Severina će 25.februara dočekati u Sava Centru i predstaviti se u novom ruhu koje će a to svi od nje očekuju, sigurno biti nova granica produkcije i realizacije koncertnog nastupa.
Ulaznice za ovaj koncert mogu se kupiti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima

 

 

Strana 10 od 10