Google+

City Records - izdavačka kuća

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

Dado Polumenta promovisao dva letnja hit singla!

Spektakularnom žurkom u klubu na krovu jedne zgrade u centru Novog Sada, Dado Polumenta je uz svoje najbliže prijatelje i medije promovisao dva nova spota koja nose nazive “Ovisan sam o tebe” i “Za tebe uvek biću tu”.

Da su u pitanju dva velika letnja hita dalo se lako zaključiti jer su ih već posle nekoliko slušanja svi prisutni pevušili.

“Ove dve numere, kao uostalom i sve drugo u svom životu posvećujem – ljubavi! Uvek sam kroz život išao srcem, bez kalkulacija i znam da je upravo to ono što moja publika iznova i iznova prepoznaje, podržava me i daje mi snagu za nove uspehe”, rekao je Dado.

Nakon kraćeg govora zahvalnosti, gledajući u draga lica prisutnih, oči su mu zasuzile, a kada je krenuo petominutni vatromet nije skrivao oduševljenje.

 

Gosti su bili u prilici i da uživaju u performansama seksi igračica, žonglera, klovnova na štulama, kao i vatrenim topovima koji su bili usaglašeni sa taktovima novih numera.

Poslušajte dve nove pesme:

El. pošta Štampa PDF

Marina Visković snimila spot za numeru "Žena"!

 

Pevačica Marina Visković je rešila da ekranizuje još jednu pesmu i publiku iznenadi novim spotom.
Leto je vreme kada većina pevača izbacije nove pesme, čime se vodila i Marina. Ona je snimila letnji spot za numeru pod nazivom "Žena", a ako je suditi po broju pozitivnih komentara, ovo će verovatno biti još jedan njen hit. Ada ciganlija je poslužila kao lokacija za snimanje, ali i jedan kafić, gde Viskovićeva glumi šankericu.
Pogledajte kako se snašla u toj ulozi:

 

 

El. pošta Štampa PDF

Baja ekranizovao "Sastanak sa srećom"!

 

Jedan od najpopularnijih folk pevača koji se godinama predano trudio oko izbora pesama , ali i snimanje spotova , svoju publiku obradovao je novim video izdanjem.
Iako je album " Snovi od stakla " objavio prošle godine, Nedeljko Bajić Baja snimio je tek sada spot za jednu od pesama sa pomenutog albuma . U pitanju je numera " Sastanak sa srećom ".

 

 

El. pošta Štampa PDF

Milan Stanković predstavio još jednu novu pesmu!

 

Milan Stanković vredno radi na drugom albumu, koji bi trebalo da ugleda svetlo dana u toku godine. Nakon nekoliko uspešnih singlova, odlučio se da uradi spot za pesmu "Faktor rizika", za koju je sam uradio muziku.
U spotu se pojavljuje njegova bivša ljubav, Rada Manojlović, a na društvenim mrežama mogu se pronaći komentari fanova da je pesma posvećena upravo njoj.
Pogledajte novo video ostvarenje mladog Milana Stankovića:

 

 

Strana 2 od 10