Google+

City Records - izdavačka kuća

Baner

Novosti & Događaji

El. pošta Štampa PDF

Pinkova zvezdica zasijala pred 70.000 ljudi!

 

Pinkova zvezdica David Radosavljević bio je počastvovan zbog toga što je bio jedini gost na koncertu Dina Merlina u Sarajevu na stadionu "Koševo" pred oko 70.000 ljudi.
Hvala Dini što me pozvao da budem njegov jedini gost na stadionu "Koševo". To je doživljaj koji vam ne mogu opisati, naveo je David na društvenim mrežama.
Na društvenim mrežama osvanula je i fotografija tokom priprema u studiju najveće muzičke zvezde Bosne i Hercegovine.

 

El. pošta Štampa PDF

Zdravko Čolić posle 6 godina u Opatiji!

 

Zdravko Čolić u subotu je, posle šest godina, održao još jedan koncert za pamćenje na Letnjoj pozornici u Opatiji pred nekoliko hiljada ljudi. "Hrvatska Nica", kako zovu ovaj pitoreskni turistički gradić, disala je uz Čolu tri i po sata, koliko je trajao koncert. Naš najpopularniji pop pevač svih vremena posebno je vezan za Opatiju, sa čije je festivalske bine takoreći ponikao. Naime, Čolić je 1973. pobedom na "Opatijskom festivalu" sa pesmom Kemala Montena "Gori vatra" postao ne samo velika jugoslovenska zvezda, već je iste godine u aprilu predstavljao bivšu SFRJ na "Pesmi Evrovizije" u Luksemburgu.
U subotu je, uz pesme sa aktuelnog albuma "Vatra i barut", izveo i najveće hitove iz karijere duge više od četiri decenije. Nastup su koreografijom upotpunile balerine, a u pauzi je atmosferu dodatno zapalio bubnjar Dragoljub Đuričić. Čola je koncert završio sa dva bisa i evergrinom "Ti si mi u krvi".

 

 

El. pošta Štampa PDF

LEXINGTON BAND NAJAVIO VELIKI KONCERT!

Dragi naši,

Nakon toliko godina od početka zajedničkog bavljenja muzikom konačno ćemo naš dosadašnji put krunisati velikim koncertom u Beogradu, 20. juna na stadionu FK Voždovac / TC Stadion.

Biće nam zadovoljstvo da se družimo sa vama, kao i svih ovih godina, ali sa posebnim osećajem i sa velikom odgovornošću da napravimo koncert dostojan nagrade za sve vas koji ste uz nas sve ove godine.

KARTE SU U PRODAJI!
Možete ih kupiti na svim blagajnama Eventima, i DD ticketsa (Win Win radnje).
Sve lokacije Win Win radnji možete pronaći na http://www.winwin.rs/winwin-radnje.html, a link za online prodaju možete pronaći na http://www.ddtickets.rs/ddtickets.asp?LangID=3&StructID=%7bA2CB37D6-4C12-427A-90C8-B6CD57C24246%7d&StepID=1&ProdGUID=%7b7A13126C-2FBF-48FB-BCC1-F33F3FFFA5E4%7d

El. pošta Štampa PDF

JELENA TOMAŠEVIĆ OBJAVILA NOVI SINGL!

Pop pevačiva Jelena Tomašević upravo je objavila singl za pesmu "Ime moje" koji prati i veoma zanimljiv video spot.

Pesmu potpisuju autori Aleksandra Milutinović, Goran Kovačić i Nihad Petonjić a za razliku od prethodnog singla," Ime moje" će sada smiriti ritam, ali pojačati emociju kroz već karakterističnu interpretaciju i specifične vokalne deonice Jelene Tomašević.

U video spotu igraju poznata glumica Nina Janković, Ana Marija Danijel i Dejan Jelić. Ali i sama pevačica pojaviće se u nekoliko zanimljivih kadrova.

- Prezadovoljna sam prvim reakcijama publike, kolega i novinara koji su me zvali da čestitaju. Ova pesma i spot su najava mog novog albuma na koji sam posebno ponosna i radujem se što ću uskoro moći da ga predstavim svojoj publici - rekla je Jelena.

Pogledajte spot: https://youtu.be/4PmFQD4VWPM

Strana 3 od 9